Proef het echte Java... in Deventer 

Indonesische catering van Toko Java House Deventer

Geeft u een feestje? Laat uw gasten dan genieten van een heerlijke, Indonesische rijsttafel! Java House is gespecialiseerd in het cateren van feesten en bijeenkomsten in Deventer en omgeving.

De Indische cateraar voor al uw feesten, partijen en bijeenkomsten

Bruiloften

Op de mooiste dag van uw leven wilt u uw gasten natuurlijk iets verrukkelijks voorschotelen. Onze Indonesische rijsttafels zijn feestelijk, gezellig en bovenal heel erg lekker! U kiest uit verschillende menu’s, gecombineerd met een aantal groente-, vlees- en visgerechten. Neem contact met ons op om uw plannen door te spreken. Samen vinden wij zeker de juiste combinatie en hoeveelheid voor u en uw gasten.

Verjaardagen

Een verjaardag is zeker reden tot een feestje, en geen enkel feestje is compleet zonder een weldadige maaltijd en goede hapjes. Uw visite trakteren op typische Indonesische delicatessen? Kies dan voor onze cateringservice. Snacks of groente-, vlees- en visgerechten in combinatie met bami, nasi en meer: alles kan gecombineerd worden.

Jubileumfeesten

Viert u uw jubileum? Of u dit nu op locatie doet of bij u thuis, wij verzorgen de catering zodat u en uw gasten genieten van overheerlijke Indonesische specialiteiten. Ook hier stelt u uw eigen menu of rijsttafel samen..

Hoe werkt het?

Wij verzorgen Indonesische catering voor alle mogelijke gelegenheden in heel Deventer en omgeving. Weten of u binnen onze bezorgregio valt? Neem contact op.


De catering stelt u helemaal zelf samen uit onze menukaart. Nadat u een keus heeft gemaakt uit onze menu’s en gerechten, zorgen wij dat het eten klaarstaat op de afgesproken tijd en locatie. Het kan dan vers en warm worden opgeschept uit onze rechauds en schalen. Deze hoeven na afloop niet afgewassen te worden. Let wel: wij bezorgen het eten, maar serveren niet.

 

Onze cateringservice is te bestellen voor groepen van minstens 15 personen. Neem contact met ons op om onze catering te bestellen. Wij hebben altijd een gepast aanbod. 

Informeer naar de mogelijkheden

Menu

Stel uw eigen maaltijden samen uit ons uitgebreide aanbod verse Indonesische gerechten. Langskomen voor een tussendoortje kan natuurlijk ook. Wij bieden keus uit complete maaltijden, groente-, vlees- en visgerechten en snacks.


Erg populair zijn onze drie soorten saté: kip, varken of pittige satay ajam bandjar. Bij een complete maaltijd kiest u zelf waaruit de maaltijd bestaat. Bijvoorbeeld: nasi goreng met één schep groente en twee porties vlees. Zo krijgt u altijd precies waar u zin in heeft. 

Van een van onze klanten:


"Java House,
Alles is er heerlijk zelfs de saus,
In hartje Deventer te vinden,
Zelfs voor kinderen,
Vlees en vegetarisch en restaurant,
Samen in dit prachtige pand,
Nette en vriendelijke bediening,
Een welkome eetvoorziening,
Eten in dit Oosterse restaurant,
Kost niks meer dan voor de afhaalklant,
Traditional Indonesian Food,
Zo fantastisch, zo goed,
Kom eens langs,
Voor deze lekkere eetdans.”

Een klant van ons bleek een gelegenheidsdichter te zijn en schreef dit gedicht als compliment. Bedankt!